Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Spiritualitet > 11 ting du ikke vidste om mig

11 ting du ikke vidste om mig

11 ting du ikke vidste om mig

Jeg er en ret privat person, temmelig introvert og selvom jeg har en fortid som fotomodel, så må jeg være ærlig og sige, at det ikke falder mig super naturligt at tage selfies i hverdagen og poste billeder af mig selv ofte eller dele personlige detaljer.

11 ting du ikke vidste om mig - Match Numerolog Millicentt Rosamunde

Men der var en der en dag skrev til mig via min facebook side og spurgte om det var sådan en konto der blev styret fra Kina eller om det var en rigtig person (?!) – og så var det jeg tænkte, at okay, det kunne måske godt være jeg kunne være lidt mere åben og dele lidt mere omkring mig selv – hende bag de numerologiske prognoser.

Så jeg har sat mig for at dele lidt mere af mig mere jævnligt, så der i hvert fald ikke er tvivl om hvem hun er hende Millicentt, der skriver de dagsenergier og månedsenergier og blogs om numerologien og alt muligt andet.

Min mission er fortsat at være der for dig og holde lyset og alt det, men hvis du har lyst til at lære mig lidt bedre at kende, så er her et perfekt u-perfekt sammensurium af personlige mere eller mindre særegne detaljer:

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

1

Jeg er oprindeligt fra Odense, jeps jeg er en vaskeægte Fynbo, men har boet i København ad to omgange i forbindelse med uddannelser inden jeg endte i Nyborg i 2014.

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

 

2

Jeg er dybt sentimental og jeg vil tro jeg græder bare en lille smule, eller i hvert fald får en klump i halsen eller en lille tåre i øjet, hver dag. Det kan være en film, nyhederne (wow det er farligt at se eller læse dem!), en reklame, en smuk himmel eller mine børns søde ansigter. Som krebs er jeg en total cry baby!
At se og gense Disney film med mine to døtre har været en glæde og en prøvelse! Seriøst forældrene dør jo altid i starten af filmen og så er de helt alene?! Stakkels Snehvide, Askepot og Elsa & Anna og så vokser de op og bliver modige og fuld af kærlighed, det er jo slet ikke til at rumme.

3

Ja jeg er naturligt rødhåret! Der er forskellige nuancer i det, også afhængig af årstiden, men det rødhårede gen løber i min familie. Faktisk har jeg både en søster og en halvsøster, der har nøjagtig den samme røde farve!

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

4

Jeg var udvekslingsstudent i Las Vegas, Nevada, i et helt år, da jeg var 16, på Las Vegas Academy of Performing and Visual Arts, hvor jeg havde dobbelt hovedfag i billedkunst og teater. Det var en helt fantastisk oplevelse (en drøm som min fantastiske mor sørgede for blev til virkelighed, tak mutti), der åbnede mine øjne og ikke mindst resulterede i min top amerikanske accent, når jeg taler engelsk!

5

Jeg elsker krystaller og er en ganske etableret krystalmutter med en substantiel samling af vidunderlige højtvibrerende krystaller (jo man er vel krebs!). Det har altid været en interesse, men inden for de senere år er min viden ekspanderet og jeg bruger dem både privat og i mit arbejde. Krystaller er som vores allierede i den her skøre verden, jeg sætter så stor pris på dem.

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

6

Jeg har altid været naturligt slank og kan spise hvad jeg vil uden at tage på, hvilket så egentlig mest gør, at jeg til tider ikke altid spiser særligt sundt fordi jeg ikke mærker synderlig forskel i min krop alligevel… gode gener, numerologisk harmonisk numeroskop eller en gammel aftale med universet? Who knows? Var der nogen der tilbød en summerbird flødebolle?

7

Jeg elsker kaffe. Som i virkelig elsker, og er dybt afhængig, dér, jeg sagde det.

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

8

Spiritualitet og højere dimensioner er en naturlig integreret del af min hverdag. Jeg mediterer så vidt muligt hver dag og er altid udforskende i forhold til at læse og studere spirituel visdom og numerologiske esoteriske kildetekster.
Da jeg havde hårde knokle-energier i mit numeroskop for år tilbage oplevede jeg at leve som på automat pilot, langt væk fra mig selv og lukket i mit hjerte. Siden mine numerologiske navneskift og karmiske slip er mit liv funderet i kærlighed og fokuseret nærvær og jeg har aldrig haft det bedre indeni. ♡

9

Jeg elsker en happy ending! Faktisk gider jeg kun efterhånden at se serier og film, hvor jeg ved at det ender godt i sidste ende eller i det mindste har en håbefuld, glad eller lys tone. Jeg orker ikke at bruge energi på tragedier eller gysere, jeg vil meget hellere fokusere på lyset og kærligheden og lade det fylde i min hverdag – det er også meget sjovere.

happy ending

10

Jeg er alene mor til to skønne piger og jeg kan ikke nævne noget andet der er mere vigtigt eller vidunderligt i mit liv end den glæde og ære det er at være deres mor.

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

11

Jeg har altid levet mit liv efter én regel og det er at følge mit hjerte og leve min passion. Det har bragt mig mange steder hen, som måske ikke altid givet mening for andre, men for mig har det været den ultimative rettesnor.

Jeg har skiftet kurs mange gange i livet og har altid fulgt min passion og udlevet mine drømme. Det er så ikke altid lykkes for mig at opnå succes med de drømme, da jeg har haft nogle ret heftige tunge og kaotiske navneenergier i mine (mange) numeroskoper. Jeg er så taknemmelig for at jeg turde tage skridtet fuldt ud og skifte navn numerologisk første gang i 2007. Dette skift startede en ny skæbnesti og sendte mig mod min sande sjælsmission – siden 2013 har jeg levet af min store passion numerologien med succes, glæde, passion og overflod. Jeg er så taknemmelig for at jeg får lov til at bruge mine dage på dette, jeg elsker det, det er så stor en glæde at støtte og hjælpe andre til indsigt og forandring.

Match Numerolog Millicentt Rosamunde

Tak fordi du læste med smukke sjæl! Tak for dig.

 

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Tak fordi du læser med. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
KærligstNumerolog psykolog Millicentt Rosamunde

10 Comments

 1. Maria | | Svar

  Jeg elsker at følge dig på Instagram og læse dine dags energier, og at læse dine blogindlæg herinde, det er min store drøm en dag at tage til Nyborg og besøge dig til en navneskift session❤ du er en stor inspiration for mig❤❤❤

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste du
   Tusind tak for dine søde ord. Det er jeg meget glad for at høre, jeg deler netop de dagsenergier og lignende for at inspirere til mere bevidsthed og glæde i hverdagen. Tak for dig og din støtte ❤️ Du skal være så velkommen og jeg vil glæde mig til at møde dig, kærligst Millicentt

 2. Helle Kirch Larsen | | Svar

  Hej smukke dig 🌹 Jeg knuselsker dit navn, det er så smukt ligesom dig og din sjæl 👼🏼 Det var et dejligt indlæg at læse, tak for at du deler 💝

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste du
   Tusind tak for din søde besked, det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive smukke sjæl, tak for dig og din støtte ❤️ Kærligst Millicentt

 3. Ann Bauerfeind | | Svar

  Kære Millicent,
  Hvor er det rigtig skønt og befriende og for mig meget genkendende at læse;-). Du er en smuk sjæl, og jeg er meget glad og taknemmelig for at følge dig og dine gode indlæg, som lander i min indbakke – tak for dem:-)!
  Lys og varme til dig og din dag.

  Kærligst AnnB

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Ann
   Tusind tak for de meget søde og varme ord. ❤️Jeg er så taknemmelig for sin støtte og din feedback; og jeg er meget glad for at kunne inspirere bare en smule i hverdagen. Tusind tak for dig smukke sjæl, kærligst Millicentt

 4. Jette Nielsen | | Svar

  Kære Millicentt Rosamunde

  Tak, fordi du deler ud af dig selv – dejlig inspiration at læse her en onsdag eftermiddag efter en dejlig gåtur med min border collie Gaia.

  Jeg genkender nogle af de ting, du skriver – at være mor er det allerstørste – en kæmpe gave at følge min datter på hendes vej i livet. Hvor lærer jeg meget af hende 🙂

  Er i gang med at ændre retning i mit liv: Søger nyt job, søger ny bolig (har en korttidsleje) og er i gang med at træne mit fokus. Derfor giver det mig gode idéer at læse om din vej i livet.

  Tak, for dine skønne mails.

  Du ønskes en skøn aften!

  De bedste hilsner
  Jette

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Jette
   Tusind tak for din søde besked og at du bruger tid på det. Tak for de søde ord. Jeg glemmer så tit at dele om mig selv fordi jeg har så meget fokus på sessioner, kursister og mine læsere, men det er så skønt at få så dejlig feedback og de her hyggelige små sludre. Jeg håber du finder de nye ting i dit liv som giver dig mest mulig glæde i dit liv, for det tror jeg virkelig er det vigtigste. Ja jeg tænker at børn og dyr er de klogeste vi omgås med! Så rene og umiddelbare ❤️ Jeg ønsker dig en fortsat skøn april, kærligst Millicentt

 5. Ninet Sommer | | Svar

  Af hjertet tak for smuk deling🙏 Kan ikke være mere enig: Det er en ære og stor glæde at være mor💗

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste smukke dig
   Tusind tak fordi du tager dig tid til at kommentere, tak for de søde ord. Ja det er det virkelig og vi må bare nyde det så meget som overhovedet muligt ❤️ Kærligst Millicentt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *