27 af de bedste ting jeg nogensinde har gjort

27 af de bedste ting jeg nogensinde har gjort

 – fra numerologi til virksomhed til alt muligt

Jeg er ikke et glansbillede, mit liv har været og er skørt og vildt og fantastisk.

Det her indlæg er et peek ind de største turning points i mit liv in no particular order. Ting som jeg har gjort på min rejse, der skabte vækst, glæde og ekspansion i mit liv og min oplevelse.

1. Ændrede navn igen igen igen i 2013. Selvom jeg havde haft flere navneskift forinden og burde have det bedste numeroskop til mig. Well obviously not. Virkelig god beslutning.

2. Holdt op med at gemme det bedste til sidst.

3. Begyndte at stå ved det som føltes sandt og rigtigt for mig (numerologi, børneopdragelse, madlavning, rengøring, you name it) også når andre måske ikke er enige.

4. Erkendte, at det med at stå ved min sandhed ikke er sådan et færdigt projekt (dammit), men derimod noget som jeg hele tiden, hver dag, bliver udfordret på og løbende kan blive endnu bedre til. Jeg kan hele tiden stå stærkere og mere autentisk i mig.

5. Fik to børn under mine universitetsstudier. I sammenligning med mange andre i min generation fik jeg børn tidligt. Jeg blev da også venligt informeret om hvordan det var økonomisk risikabelt og hvordan jeg ville blive forsinket i mine studier og følgelig ikke ville kunne få arbejde osv.. Jo pengene var der ikke så mange af på SU, men tid – det var min gave til mig og mine piger.

6. Uddannede mig til numerolog. Jeg vidste ikke hvad jeg ville med det dengang, men jeg vidste, at jeg ikke kunne lade være. Jeg havde engang en danselærer som sagde at hvis man kunne forestille sig at lave noget som helst andet end dansen, så skulle man gøre det. Han havde en pointe.

7. Blev selvstændig. Jeg elsker friheden ved selv at kunne tilrettelægge min hverdag og mit arbejdsliv på alle tænkelige måder.

8. Flyttede ind i en smuk lejlighed med havudsigt. Jeg. Elsker. Det. Så. Meget.

9. Fulgte mit hjerte og skiftede karrierespor fra psykolog til numerolog. Jeg sagde nej tak til fornuften og den akademiske karriere som psykolog med anerkendelse og økonomisk sikkerhed til fordel for livet som selvstændig numerolog i den alternative branche. Jeg kunne ikke andet. Mit hjerte og økonomi er udelukkende ekspanderet af den beslutning.

10. Modtog hjælp. Selvgjort er helt sikkert velgjort og så nogle gange, så er det ikke, nogle gange skal der andre hjælpere på banen.

11. Indså at sjov og leg ikke er en luksus, men en absolut nødvendighed i livet.

12. Gik igennem med skilsmissen. Det var det største chok, at det var virkeligt og ud af alt det halløj voksede jeg – jeg blev endnu mere mig selv, stærkere og blidere på samme tid. De største gaver i vores liv indledes ofte med kaotiske tilstande, noget må rystes for at kunne lande på en anden måde for alle involverede.

13. Lærte nye underlige abstrakte ting. ”Everything is figureoutable!” (citat af Marie Forleo) Når det kommer til at drive virksomhed, så er det muligt at finde ud af det, skat, moms, regnskab, hjemmesider, det er muligt at finde ud af hvordan det hænger sammen også selvom ens hjerne ikke umiddelbart virker som om den er skruet sammen til det.

27 bedste ting Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

14. Opdagede at jeg ved bedst selv og at jeg er i stand til at træffe beslutninger i mit liv.

15. Tillod andre at være som de er. Sikken lettelse.

16. Besluttede at udleve mit numerologiske livsformål og dele min viden, eje min styrke og mine lederegenskaber og startede en Uddannelse i Numerologien. Virkelig god beslutning. Det handler ikke om mig.

17. Navigerer efter passion og lethed. Hvis jeg ikke har ild på noget, hvis det ikke føles som et rungende ja, så er det et nej.

18. Investerede i en clarisonic ansigtsrenser, så dejlig.

19. Erkendte at processen altid er indlejret i resultatet.

20. Opdagede at den erkendelse at processen altid er indlejret i resultatet er et så vildt koncept at mestre fordi processens fortsætter på alle niveauer og jeg bliver stadig bedre til det.

21. Besluttede at jeg var værdig til at have smukke ting af en vis kvalitet og siden har loven om tiltrækning bragt mig mere end jeg havde troet muligt.

22. Opdagede at jeg mistrives med meget faste rammer i min virksomhed, både når det kommer til projekter og markedsføring. Derfor driver jeg min virksomhed langt mere intuitivt end efter stramme skemaer og planer.

23. Åbnede op for mine spirituelle kanaler bevidst som voksen efter at have undertrykt det i mange år, hvilket tillod budskaber og hjælp at finde vej på en helt ny og let måde.

24. Fortsat fordyber mig i numerologien og laver numerologiske studier. Alle de spørgsmål jeg sad med efter endt uddannelse i numerologi har jeg fundet i den omfattende numerologiske litteratur fra forskellige afkroge af verden – jeg har sammenlignet og undersøgt og sammenholdt. Det er en lettelse at kende sandheden om numerologien og kunne navigere i de forskellige teorier og påfund på en rolig og velovervejet måde.

25. Stoppede med at kæmpe. Det er tilladt. Når noget er besværligt og tungt, så er det tilladt at holde op, bare holde op.

26. Begyndte at værne om min egen personlige vibration. I forbindelse med min udrensning efter navneskifte oplevede jeg perioder med enorm sensitivitet. Det var et wake up call i forhold til hvor meget jeg egentlig (som en person der er krebs og født i et 2’er år) påvirkes af andres følelsesmæssige og vibrationsmæssige tilstande. Bevidsthed rykker. Det har påvirket mit forbrug af medier markant.

27. Tillod smerten og den modgang og de udfordringer jeg har oplevet i mit liv at blødgøre mig. Fremfor at lukke mit hjerte, tillod jeg smerten at gøre mig mere åben og mere modtageligt over for glæde og kærlighed.

 

Hvad med dig vidunderlige lysende person der læser det her: Hvad er du virkelig glad for du gjorde? Hvad har ført dig hen til det fantastiske sted du står lige nu?

Jeg blev inspireret af den lidenskabelige Danielle LaPorte til denne refleksion og jeg kan på alle måder anbefale dig at lave en lignende liste for dig selv.
Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Tak fordi du læser med. Jeg håber mit indlæg har rørt noget i dig. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
Kærligst   Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

PS. Hvis du har lyst til at kende numerologien i dybden, så er min uddannelse i numerologien måske noget for dig.

Del dette indlæg:

2 Comments

 1. Lucia | | Svar

  Hej Millicentt.

  Det er det smukkeste og mest ærlige indlæg – det rørte noget dybt i mig. Tak 🙂

  De kærligste hilsner
  Lucia

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Lucia
   Tusind tak for din dejlige kommentar. <3
   Jeg er glad for at kunne inspirere til refleksioner hos dig og alle som støder på dette indlæg.
   Kærligst Millicentt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *