Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Astrologi og Verdensenergi > Coronavirus – numerologi i 2020

Coronavirus – numerologi i 2020

Coronavirus – numerologi i 2020

I denne artikel vil jeg gerne dele mine betragtninger omkring energien på verdensplan i øjeblikket fra et numerologisk perspektiv i lyset af den coronavirus, der påvirker os alle sammen lige nu.

Der var nok ikke nogen, der kunne have forudset dette, nedlukning af hele samfund pga. coronavirus. Astrologisk og numerologisk har der været forskellige aspekter der har tydet på, at 2020 blev et år med stor uforudsigelighed og et år der ville bringe store forandringer på verdensplan og på det personlige plan. Men at vi skulle opleve en verdensomspændende virus, er chokerende og virker mest som plottet i en af de dommedagsfilm som Hollywood har produceret gennem årene. Hele scenariet virker surrealistisk og det er nok også derfor at der er mange der slår virussen hen som hysteri. Men det er virkeligt og det sker lige nu.

Men husk på smukke sjæl, at der ikke findes tilfældigheder i dette univers – denne verdensomspændende begivenhed og pandemi kommer med budskaber, som det er vores opgave at lytte til og efterleve for at frembringe den fremtid der ligger til os.

Som indviet i den klassiske numerologi og visdom er jeg meget optaget af at leve fra hjertet og lyset. Jeg søger altid lyset i de udfordringer der kan komme – jeg oplever det er vigtigt at se på denne pandemi så konstruktivt som overhovedet muligt med fokus på de lektioner den bringer og især på hvad vi har mulighed for at forandre og mestre.

Jeg vil i det følgende komme ind på og beskrive de budskaber som jeg oplever at pandemien har til os alle. Jeg vil komme ind på astrologiske, numerologiske og spirituelle vinkler.

Coronavirus – numerologi i 2020 - Millicentt Rosamunde

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Astrologisk blik på 2020

Coronavirus som katalysator for et sammenbrud der kan føre til mere bæredygtighed.

Dette år 2020 er et af de mere iøjnefaldende år astrologisk set.
I januar havde vi et sjældent møde mellem Saturn og Pluto, der virkelig gerne ville sætte skub i tingene. Det her møde mellem Saturn og Pluto sker kun hvert ca. 30-38 år.
Der har været, og er fortsat, meget snak omkring dette astrologiske fænomen og hvad det mon betyder for os på verdensplan, da det møde mellem de to planeter har for vane at bringe store ting med sig.
Generelt indikerer det møde astrologisk et langsomt nedbrud af fundamenter for at bygge nye, gennem økonomiske forandringer og nedsving. Pointen er at bygge solide fundamenter for fremtiden, som den tredje lille gris, der byggede sit hus af mursten fremfor hø eller pinde.

Når jeg ser på mødet mellem de to planeter, så handler det om at nå et højere niveau af ansvarlighed på verdensplan. Det er som om at strukturer og måder at gøre ting på må transformeres. Det som ikke er i samklang med ægte ansvarlighed, bryder sammen. Som jeg ser det, så handler det også om bæredygtighed.

Ansvarlighed kan klinge utrolig tørt.

Numerologisk set er ansvarlighed dog mest af alt udtryk for en form for smuk ekspansion.

Så energien (mødet mellem disse planeter) kommer for at åbne op for forandring og ekspansion.

Lukkede fastlåste systemer og strukturer, der hæmmer den naturlige ekspansion, åbnes op.

Det er som om vi, på verdensplan, og som nationer og allierede bliver bedt om at tage ansvar for den mulige ekspansion, tage ansvar for mulig vækst og bæredygtighed.

På personplan, så handler det om at transformere os og vores levevis for at udleve vores højeste skæbne. Vi bliver skubbet af universet, til at forandre og forvandle noget, i os selv, i vores liv, for at løfte vores livsførelse så meget som overhovedet muligt. Coronavirus provokerer til forandring.

Det er en lille opsang fra universet om, at vi alle sammen lige kunne trænge til at smøge ærmerne op og arbejde på det som egentlig er vigtigt for os.
Er der noget du har gået og udskudt smukke sjæl?
Er der elementer i dit liv, som ikke afspejler dine drømme og ønsker?

Astrologisk har vi dog flere highlights strøet generøst henover året, så fortvivl ej. Den gode Jupiter møder Pluto flere gange for at hjælpe med den fremadrettede vækst og transformation. Vid smukke sjæl, at universet har designet det her, væksten kommer.

Til december, så har vi et smukt og storladent sjældent møde mellem Jupiter og Saturn, denne slags møde sker ca. hvert 20. år. Det indikerer en ny social standard og varsler en ny begyndelse og muligheden for at opnå helt nye standarder indenfor sand stabilitet og vækst i verdenssamfundet.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Numerologisk blik på 2020

Coronavirus som katalysator for nye måder at leve på i dagligdagen.

Da jeg tilbage i november og december 2019 lavede min numerologiske prognose for 2020 havde jeg ingen forventning om at ord som ”nyt fundament” og ”nye måder at gøre ting på” ville have så bogstavelig en anvendelse som lige nu i marts 2020 hvor Coronavirussens hærgen påvirker os alle i vores daglige livsførelse.

Jeg får jævnligt spørgsmål om forholdet mellem astrologi og numerologi.

De er meget relaterede, de er som søskende, nært beslægtede. Som oftest oplever jeg at de begivenheder som forekommer astrologisk opsummeres af numerologien; de siger reelt det samme, ofte synes jeg numerologien er lidt mere konstruktiv og problemløsende i sin anvendelse.

2020 er numerologisk et år der handler om at bygge nye fundamenter, samt hjælpe med at støtte eksisterende fundamenter.

Summen af 2020 er 4 og 4-tallet har en bred spændvidde – i den ene ende har vi fundamentet og stabiliteten, i den anden ende har vi rebellen, Uranus, der handler om fremtid, om at gøre noget nyt og om reel transformation. Som du måske kan fornemme, så er det de samme temaer der ligger astrologisk som numerologisk – det hænger så fint sammen.

20 er tallet for livsvej og tålmodighed – om at tage et skridt ad gangen. Så året og verdensenergien opfordrer til stille og roligt at transformere det der ikke fungerer og som i sandhed ikke er støttende, lade det falde fra og så derfra skabe og være i en verden, i en energi, der føles godt.

Jeg har skrevet et blog indlæg om den numerologiske energi i år 2020 og indtalt en gratis dybdegående lydfil om årets energi, som du finder lige her.

Coronavirus – numerologi i 2020 - Millicentt Rosamunde
Marts måned 2020 og et lukket Danmark

Energien i marts måned 2020 handler om at se indad, drosle lidt ned, modtage indsigter fra den anden side. Du kan læse om den numerologiske energi i marts måned lige her. Da jeg tolkede denne månedsenergi, havde jeg ingen anelse om hvor specifikt det ville udtrykke sig.

Jeg arbejder normalt hjemmefra og har siden jeg blev mor, indrettet mig som selvstændig for at kunne imødekomme mine børns behov og have meget tid sammen, så for mig er det ikke en enorm omvæltning at skulle arbejde hjemmefra de kommende uger.

Men jeg vil være ærlig og sige, at det er drønsvært at hjemmeskole mine børn OG arbejde fuldtid!

Uanset hvordan og hvorledes så påvirker nedlukningen af Danmark os alle.

Hvordan kan vi se på dette så positivt som muligt?

Hvordan kan vi anvende denne helt unikke situation så konstruktivt som muligt?

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Spirituelt blik på 2020

Coronavirus som katalysator for indsigt og transformation.

Jeg oplever det som om vi som om Jorden har fået influenza og beder om en pause.

Influenza kommer altid super ubelejligt ikke?

De gange jeg har været syg med en forkølelse eller influenza har det altid kommet på det mest irriterende tidspunkt, som lige når jeg skulle til eksamen, eller lige når jeg skulle et eller andet stort og vigtigt etc. etc. og jeg kan høre mig selv sige ting som ”ej jeg har bare ikke tid til at være syg lige nu!”.

Men når vi bliver syge, så er det som oftest fordi vi har overset nogle behov over en længere periode. Sygdommen og den dertilhørende pause derhjemme i sengen eller sofaen kommer fordi vi har brug for den.

Som en 9’er i grundenergi og med en fortid som super knokler (dengang jeg havde et super tungt numeroskop), så strakte jeg den altid helt vildt langt og meldte mig først syg hvis jeg var virkelig dårlig, eller også arbejdede jeg bare på halvt blus uden sygemelding. Men det der altid skete var at sygdomsperioden blev forlænget fordi jeg ikke lyttede til min krop – i stede for at hvile og restituere så pressede jeg mig selv.

Jeg oplever det som om at vi alle er sendt på tvungen influenza pause. Og ja, det er super ubelejligt. Og det føles underligt hvis man som mange os ikke er syge. Men lad os tage den pause, lad os passe på hinanden og passe på Moder Jord som åbenlyst beder om en pause.

Når jeg ser på de astrologiske og numerologiske fænomener og energier, så oplever jeg dette år som et gigantisk ”re-set”. 2020 er en genstart på verdensplan og på det personlige plan.

Lidt ligesom når internettet driller og det er nødvendigt at genstarte routeren. Efter den genstart, så opdateres systemet og kører bedre.

Årets 4-energi er tallet for transformation, tallet for fremtid, tallet for fundamentet. Den kommende april måned kommer numerologisk med en gennembrudsenergi, der tyder på et skift i verdensenergien.

Numerologisk er vi stadig ved at rydde lidt op fra de foregående år her i marts måned. Den 9-årige cyklus vi er i gang med på verdensplan startede i 2017 med 1’er året. 4-året (år 2020) er genstarten af den cyklus, som jeg også er inde på i det materiale jeg har udarbejdet om 2020, det finder du her. Når vi når april, så står vi numerologisk helt rent i år 2020’s energi og tematik. Metaforisk, så er det her genstarten for alvor begynder.

Hvis du gerne vil vide mere om de kommende måneders tematikker, så husk at du kan købe mit online produkt om den numerologiske energi i alle månederne i 2020 og fx lære mere om april måneds energi med det samme.

Den her genstart vi er i gang med på verdensplan og i vores personlige liv kommer kun for at hjælpe og støtte det som er til det højeste bedste.

En af de store lektioner i årets energi numerologisk er tålmodighed – det tager tid at lave nye fundamenter.

 

Transformation er ikke altid behagelig, det kan gøre ondt, når vingerne vokser ud.

Husk også at enhver genstart indebærer læring. Når vi tager tingene til et nyt niveau, så kan vi ikke gøre som vi plejer, vi må gøre noget andet for at vi kan skabe noget nyt og større.

Hvad er du villig til at forandre?
Hvad beder om at blive forandret i dit liv?

Coronavirus – numerologi i 2020 - Millicentt Rosamunde

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Pauser og taknemmelighed

Coronavirus som katalysator for personlig udvikling

Den her tvungne pause til at drosle ned for de sociale aktiviteter, og for mange også drosle ned på arbejde og uddannelse, kommer dybest set for at opfordre til mere eftertænksomhed, mere refleksion.

Energien her i marts er optimal til at optimere din spirituelle praksis og lytte til din intuition.

Lad denne tid blive oplyst, lad dig oplyse og vejlede, af dine engle og guider, af dit højere selv, af dit hjerte.

Taknemmelighed er en nøgle, det er det altid, men særligt lige nu.

Tænk hvor heldige vi er at leve i et land, der gør så meget for at passe på os. Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed til det fællesskab vi har i Danmark, vi passer på hinanden.

Hvad er du taknemmelig for?

Lad denne verdensomspændende pause og genstart være en hjerteåbning i dit liv. Lad denne tid være en katalysator for at leve dit liv i dit højeste lys.

Vær i energien og dagene lige nu med så meget indre ro og fred som muligt. Vid at universet har styr på det. Der er en transformation i gang og det skaber voksesmerter på verdensplan.

Transformation er også sårbart og eksponerer det indre, derfor skrues tempoet ned.

Indsigter og erkendelser lander bedst når der er ro.

Smukke sjæl, lad dette være udgangspunktet for nye standarder i dit liv. Tillad genstarten, væksten, ekspansionen og transformationen mod mere kærlighed.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Tak fordi du læser med. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
KærligstPsykolog Match Numerolog Millicentt Rosamunde

16 Comments

 1. Nillou | | Svar

  Jeg elsker dine tekster og prognoser.
  Opløftende og fuld af visdom og håb.
  Enhver lysarbejder ved hvor meget styrke og integritet det kræver altid at bære lyset. You do it. Tak.

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak for din søde og støttende kommentar, det betyder meget for mig, tusind tak. <3

 2. Kirsten | | Svar

  Tak for et smukt indlæg

 3. Jette | | Svar

  Kære Rosamunde
  Tak for din mail og beskrivelse, der giver så god mening.
  Det er helt rart, at der er færre biler på gaderne. Lydene er dæmpet og roen er der, hvis man lægger mærke til den.
  En del jeg kender, har, ligesom jeg taget denne pause til sig som noget positivt og lærerigt. Være tilstede her og nu.

  Jeg føler det, som om, nogle forstyrrelser er forsvundet, så jeg nu er i stand til at se og føle, hvad der er vigtigt. Hvad vil jeg bevare i mit liv, hvordan vil jeg bidrage til verden på den bedst mulige måde og er taknemmelig for alt, hvad jeg har.

  Kærligst Jette

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kære Jette
   Tusind tak for din kommentar, jeg er meget glad for at du synes det giver god mening. Ja der er helt sikkert en ro og positivitet til stede, når man lægger mærke til den. Vi har meget at være taknemmelige for, det er et smukt perspektiv. Kærligst Millicentt

 4. Helle C. | | Svar

  Tak for (endnu) en skøn blog – det giver rigtig meget mening.
  Kærlige tanker her i lock-down perioden til dig fra en anden 9’er.

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak for din søde kommentar, jeg er glad for at du kunne bruge det. Kærligst Millicentt

 5. M Freja Eriksen | | Svar

  Tak det giver rigtig god mening og med andre ord sådan jeg ser energien også bare med andre ord jeg ser den som eb stor ubalance og for at komme i balance skal alt det der ikke tjener os længere ud både indeni og udadtil vi skal lære at rumme hjælpe og ikke gå op i social status vi skal sende den lort afsted som blokere at gå videre med fred i forhold til relationer der ikke er afsluttet så heldigt igen gøre os frie det var mine ord og mit syn og tak for muligheden 🧡

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kære du
   Ja sådan kan man da sagtens se det, som en rejse mod mere frihed. Kærligst Millicentt

 6. Marikka Olesen | | Svar

  Tak for de fine indsigter – og for reminderen om hele tiden at søge lyset og kærligheden – at følge sin intuition. Det skal jeg lære påny. Jeg er taknemmelig over dine næsten daglige skriv om dagens energi.. det er så opløftende og inspirerende. Og især mantraet om at ønsker man en forandring, ja så må man ændre noget.
  Tak for dig <3
  Masser af taknemmelighed, kærlighed og lys herfra
  /Marikka

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kære Marikka
   Tusind tak for din søde kommentar. Jeg er meget glad for at du har glæde af mine opslag om dagens energier. Jeg deler dem netop for at opløfte og inspirere, så det er rigtig dejligt at høre.
   Kærligst Millicentt

 7. Regitze Bruhn | | Svar

  Kære smukke sjæl.
  Jeg har læst og næsten forstået det skrevne. At folk skal geare ned, kører sig selv i et for højt tempo, er tydeligt nok.

  Men jeg forstår ikke, der er en del “tunge mennesker ” der ikke fatter at holde afstand, de er ikke syge, altså smitter de ikke! Dem møder jeg MANGE af. + at sundhedsvæsenet har travlt som aldrig før, det havde de I forvejen, nu ekstra, det fanger jeg ikke. Er der noget der fortæller om hvor længe der går inden det er slut igen? Du beskriver det på en skøn måde.
  Jeg har fået oplyst af en synsk, at det handler om taknemmelighed, hvilket du også er inde omkring. Det er dejligt at høre at i er enige.

  Tusind tak for hjælpen og svaret. Det er super skønt at få hjælp den vej rundt.

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste dig
   Der er helt sikkert mange mulige lektioner og læring som vi kan få ud af denne krise, lad os holde fast i det gode og stå i lys og kærlighed sammen. <3 Der kan være mange grunde til den opførsel du beskriver, måske handler det om modstand på autoritet - at de ikke vil lade "staten" bestemme over dem, de vil selv bestemme. Det er en umodenhed, en barnlighed som jeg ser det. Vi har alle et ansvar her på Jorden, også et etisk ansvar som mennesker at passe på hinanden. Overall oplever jeg at de fleste tager det alvorligt og gør deres for at bremse smitten. Astrologisk så er der tegn på at det hele er markant lysere og lettere fra ca. februar 2021, det kan tolkes som at coronavirussen er forsvundet til den tid. Numerologisk topper den ekstreme energi her i april (blog på vej!). Det er en speciel situation, vi må have tillid til det højeste lys <3 Kærligst Millicentt

 8. nadja Brun | | Svar

  Hej kære. Tusind tak for svaret. Jeg havde virkelig brug for at høre om en ca. tid hvornår det topper. Jeg bor alene, er selv i byen. Jeg har ikke mulighed for at tage offentligt transport. Så på den måde føler jeg mig endnu mere alene. Jeg lader mig NOK også provokere af alle de folk der ikke fatter at holde afstand. Jeg tænker at det så kommer til at tage endnu længere tid.
  Folk med børn skriver at det er svært at holde ud. Jeg har det på samme måde som ene, men modsat folk med børn, ingen at tage til, faktisk så får jeg oplyst at jeg ikke er velkommen så længe det her står på.
  Så jeg er super glad for at høre om at det topper i næste måned. Så er der lys forude.

  Tusind tak for hjælpen og svaret.

  Kærlighed til dig.

  Kh Nadija

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kære Nadija
   Tusind tak for din kommentar, det betyder meget for mig at du tager dig tid til at skrive, tusind tak. Det er en så speciel tid for os alle. Jeg tror vi alle har forskellige udfordringer og det er nok meningen, fra et højere sted, at vi alle udfordres så vi bliver mere bevidste om hvad vi gerne vil skabe i fremtiden. Jeg håber du også får glæde af mit blog indlæg omkring april måned. Isolation er svær, mennesket er et flokdyr, men der kommer en tid hvor vi kan samles igen. ❤️
   Kærligst Millicentt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *