Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Numerologi > Dit kald og numerologien

Dit kald og numerologien

Dit kald og numerologien

I dette blog indlæg vil jeg komme ind hvad et kald egentlig er.

Hvad kendetegner et kald? Har du mærket dit sande kald?

Numerologien kan hjælpe med at du kommer et sted hen i dig, hvor du kan mærke og handle på dit kald. Jeg vil også komme ind på min egen oplevelse af at mærke mit sande kald.

Psykolog og match Numerolog Millicentt Rosamunde - numerologisk navneskift

Min rejse mod mit sande kald

Mit liv har været præget af store skift i retning. For mig lå det aldrig fast hvad det var jeg skulle, jeg fulgte mit hjerte og det førte mig mange steder hen.

Jeg fulgte min passion for dans, kunst, teater og senere psykologien.

Men efter år med den videnskabelige tilgang ebbede min passion for psykolog faget ud. Det var som om det blev for begrænsende, menneskesynet for simplificerende og jeg tabte gejsten.

Numerologien blev min redning og vejen hjem til mig selv igen.

Da jeg ændrede navn med numerologien som redskab, efter flere år med meget resultatorienterede navneenergier, landede jeg i et numeroskop og skæbne, der støttede min personlige numerologiske essens.

Numerologisk Navneskifte Session

Dit personlige numeroskop udtrykker altid vibrationsmæssigt din intention for dit liv og måden du kunne tænke dig at udleve det liv på.

Den store navnesession er til dig som ønsker at blive støttet i at være dig gennem et vibrations- og skæbneskifte på det dybest tænkelige niveau.

Læs om den store navnesession her

Jeg kunne helt uventet og ganske umiddelbart mærke mit sande kald. Det stod pludselig så klart for mig hvad det hele tiden havde været meningen at jeg skulle. Jeg mærkede det som et lys af klarhed, at jeg skulle være numerolog.

Indsigten og kaldet kom med en følelse af dyb vished og tryghed. Jeg kunne mærke, at det var min vej.

Der var bestemt også en anden lille stemme, der sagde noget i retning af, at det her var for skørt og hvad så med psykolog karrieren og andre ”fornuftige” ting. Men jeg kunne mærke at numerologien trak så meget i mig, at jeg ikke ville kunne lade være med at gå den vej. Numerologien føltes så rigtig og så lys og let, hvor den ”fornuftige” akademiske karriere føltes så tung og besnærende.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Dit sande kald får dit liv til at gå i en højere enhed

En ting der mere end noget andet kendetegner dit sande kald, er at dit kald gør dit liv mere komplet og på en måde mere simpelt.

Dit sande kald inkorporerer alle dele af dig.

Dit sande kald giver dig mulighed for at integrere alle sider af dig.

Dit sande kald lægger op til, at du anvender dine naturlige talenter.

Jeg kan stadig i dag blive overrasket over de mange måder alle mine naturlige talenter og de erfaringer jeg har med mig bliver inkorporeret i min numerolog rejse. Som fx at jeg har en fortid som model, hvilket viste sig ret smart, da jeg skulle have taget billeder til min hjemmeside. Eller at jeg elsker at skrive, er en dygtig korrekturlæser og blogskrivningen derfor var det mest naturlige i verden. Eller at jeg elsker at skrive i hånden og jeg elsker papir, hvilket jeg får lov til at udleve ved de personlige sessioner hvor mine klienter får smukke håndskrevne numeroskoper på lækkert tykt papir. Eller at jeg er meget sensitiv og den vej jeg har valgt, giver mig rig mulighed for at tilrettelægge mine dage som jeg ønsker med plads til stille dage. Eller at jeg er mor og det at jeg arbejder hjemmefra giver megen fleksibilitet i hverdagen og mere tid til familielivet fordi transporttiden elimineres. Eller at jeg altid har haft ”klæbehjerne” når det kom til datoer, tal og fødselsdage hvilket viser sig at være en stor fordel som numerolog osv. osv.

Dit sande kald vil aldrig være noget der skal presses ind i dit liv, men noget der naturligt flyder fra dit liv.

Et kald er dog ikke en fikseret fast størrelse. Vi er mennesker her på Jorden og pr. definition u-perfekte og derfor altid i gang med en proces og udvikling. Dit kald er derfor ikke afsluttet, men derimod i evig proces ligesom dig.

Mit kald er numerologien, men det betyder ikke at jeg skal være numerolog og have navnesessioner hver dag. Der er mange udfoldelsesmuligheder indenfor faget, mange måder hvorpå jeg kan udleve mit kald. I starten var min forretning mest centreret omkring at have personer til navneforandrende sessioner. I dag har jeg stadig sessioner, men jeg bruger størstedelen af min tid på match numerolog uddannelsen, numerolog foreningen og andre projekter.

Dit kald vil komme med en slags overskrift, som en paraply betegnelse hvor du så kan putte de ting nedenunder som giver mening for dig.

Dit kald er altså en dynamisk størrelse smukke sjæl. Når først du betræder din sti, så vil der åbne sig nye stier der vil føre dig steder hen du aldrig kunne have forudset, da du påbegyndte rejsen.

Dit sande kald vil overordnet føles lyst og let. Det betyder ikke at du ikke bliver bange for at gå den vej, frygt er en del af at være menneske. Men du kan mærke forskel på hvad der er pligt og hvad der giver dig reel glæde og gejst.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Hvad er et kald egentlig?

Jeg er af den overbevisning, at vi alle sammen har et kald. Vi har alle sammen et eller andet i det her liv, som det er meningen vi skal udføre, noget vi skal tilføje til verden.

Særligt dig der læser dette nu, det at du har fundet dette indlæg vidner om at du har et særligt markant kald.

Et kald er noget der har et højere formål end bare dig.

Det er en ret vigtig pointe. For det der nogle gange kan gøre at vi bliver forhindret i eller bremser os i at udleve vores sande kald, det som vi virkelig er passioneret omkring, det som vi virkelig brænder for
Hvis vi af forskellige årsager ikke gør det, hvis vi holder os selv tilbage, så handler det ofte om at vi bliver bange, at vi bliver nervøse eller vi bliver usikre og ikke rigtig ved hvordan skal jeg gøre det her, kan jeg det her?

Men et kald kommer altid fra et højere sted, det har et højere formål. Så det handler faktisk ikke om dig. Det kan nogle gange lige være et rigtig godt perspektiv lige at få på.

Hvis du fjerner fokus på fra at det handler om dig til at det handler om nogle andre, så gør det det faktisk lige lidt lettere. Så kan du måske mærke at det ikke er noget der behøver at gøre dig så nervøs fx eller så bange for at udleve det, for det handler ikke om dig. Det handler om dem som du kan hjælpe. Det handler om de mennesker som du kan påvirke på en positiv måde. Det handler om den forskel du kan gøre i verden. Hvor end lille eller stor du kan forestille dig den forskel du kan gøre er, eller kommer til at blive, så er det faktisk noget som handler om alle mulige andre end dig.
Når man har et kald, når man mærker et kald, så er man et slags instrument. Det handler ikke om dig eller mig, det handler om det større billede.

Hvis du holder dig selv tilbage og afholder dig fra at gøre det du er passioneret omkring, så er der en hel masse mennesker, der ikke vil få mulighed for at få en bestemt energi, et bestemt budskab eller en bestemt hjælp eller hvad det kunne være, fra dig.

Det er sådan at der er nogle budskaber, som vi kun kan høre når det kommer fra et helt bestemt sted, fra en bestemt energi.

Der er masser af coaches, popstjerner og politikere. Det er bare ikke dem alle sammen vi kan høre. Nogle gange skal der en bestemt person til.

Prøv at tænk på når du evt. tvivler på dig selv og dit kald, at der ude i verden, lige nu, er nogle mennesker der kun kan høre et bestemt budskab, når det kommer fra dig. Verden har brug for dig.

Numerologien var mit kald. Dit kald vil være unikt for dig og din sti. Hvis du føler dig helt fortabt omkring din retning, så kan et numerologisk navneskift være en måde hvorpå du kommer hjem til dig og kan mærke hvad det er meningen du skal fylde dit liv med.

Nogle gange er det meget tydeligt i den numerologiske essens (udregnes fra din fødselsdato) hvad dit kald handler om i store træk, nogle gange er der færre detaljer. Men når dine navne støtter dig, støtter din essens, så kommer kaldet helt af sig selv, så er det op til dig at svare.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Tak fordi du læser med. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
KærligstNumerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *