Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Numerologi > Dulme følelser – en numerologisk folkesygdom

Dulme følelser – en numerologisk folkesygdom

Dulme følelser – en numerologisk folkesygdom

Dulmer du følelser? Det kan være dit navn.

Numerologisk set er der flere tilstande og lidelser, som jeg jævnligt støder på i min praksis som numerolog. En af de helt store er det at dulme følelser.

Det at dulme følelser er hvad jeg vil kalde en numerologisk folkesygdom.

Det at dulme følelser er hvad jeg vil kalde en numerologisk folkesygdom. Det er så helt utroligt almindeligt for os danskere at undertrykke vores sande følelser. Men det har konsekvenser for vores velbefindende og for vores oplevelse af lykke og følelse af tilfredshed med livet.

Jeg brugte mange år af mit liv på at dulme mine følelser. Der var så meget jeg ikke ønskede at mærke og jeg fandt på alle mulige måder ikke at mærke på. Jeg havde 11/2 uharmonisk i mit numeroskop.

11/2 er en utrolig blid vibration, for blid til at være en god navnevibration. Det kræver en dygtig numerolog at bruge den harmonisk i et numeroskop i fx auraen eller som bundtal, hvor den så til gengæld vil stråle med blidhed, lethed, kreativitet og meget mere.

Som oftest står den dog uharmonisk, når folk kommer til mig. Vibrationsmæssigt skal der nemlig ikke ret meget til før vibrationen bliver overvældet af de andre vibrationer i numeroskopet og bliver uharmonisk. Når vibrationen er i ubalance handler den ikke længere om lethed og indre balance men om hvordan man igen og igen let bringes ud af balance.

11/2 er vore dages folkesygdom

Der er meget snak om det at have ondt i ryggen er en folkesygdom, hovedpine er en folkesygdom osv. men i virkeligheden er det at have 11/2 uharmonisk i sit numeroskop den reelle folkesygdom i Danmark. Vi er en nation af mennesker, der er så meget for andre, at vi glemmer at være der for os selv. Vi er så meget over i de andre, at vi ikke kan mærke os selv.

 

Dulme følelser - numerologisk folkesygdom - numerolog Millicentt Rosamunde - match numerolog uddannelse

 

Dulme følelser og den manglende anerkendelse

Når 11/2 er en navnevibration eller står uharmonisk i dit numeroskop ønsker du brændende anerkendelse udefra, fordi du ikke kan anerkende dig selv.

Det er en smerte ikke at føle sig anerkendt, at føle at du aldrig gør nok for at være noget værd i dig selv.

Det er en smerte ikke at føle sig anerkendt, at føle at du aldrig gør nok for at være noget værd i dig selv.

Den følelse skaber et hul inden i dig, som skal fyldes og derfor kommer du ofte til at overskride dine egne grænser i din søgen efter anerkendelse udefra.

Det er meget ubehageligt at opdage, at det er dig selv, som igen og igen skaber situationer i dit liv, hvor du ender med at føle dig mindre værd – det giver dig en så grundlæggende følelse af ubehag og smerte, som du ikke ønsker at mærke og derfor dulmer du den følelse.

Der er mange måder at dulme følelser på. Generelt er dulmeri enhver aktivitet, der udføres i en overdreven grad.

De mest almindelige måder at dulme på er ved at indtage noget i dit system, som mad, alkohol eller søde sager, men det kan også være en aktivitet – at du sørger for at være så optaget af noget andet eller nogen andre, så du slipper for at mærke dig selv.

Eksempler på måder at dulme følelser på:

Overdreven indtagelse eller brug af:

 • Mad
 • Søde eller salte sager
 • Alkohol
 • Rygning af cigaretter
 • Indtagelse af euforiserende stoffer

Overaktivitet af:

 • Arbejde
 • Motion og træning
 • Computerspil
 • Sex (ofte uden følelsesmæssig tilknytning)
 • Shopping
 • Social aktivitet, altid være ude og/eller være der for andre

Måske kender du selv til flere måder at dulme på.

Nogle gange kan du skifte din foretrukne måde at dulme på gennem livet. Det kan fx være at du holder op med at ryge og så i stedet begynder at spise søde sager hver gang du mærker behovet. Dulmeriet fortsætter i den ene eller anden form, så længe du har vibrationen uharmonisk i dit numeroskop. Du tiltrækker altid omstændigheder i dit liv, som dine vibrationer er et match til.

Vi kan altid arbejde med vores svage punkter, men vibrationerne i vores numeroskop kan skabe et loft for hvor meget vi kan løfte os, hvor meget vi kan vækste på et bestemt område.

Pointen med det numerologiske navneskifte er at løfte låget, så du kan rykke dig og komme nye steder hen i din udvikling og dit liv.

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på om et af dine navne måske giver 11/2, så kan du anvende min numerologiske vibrations udregner eller du kan bestille en lille tolkning af dit navn og få en indsigt i dine navne og hvordan dine vibrationer påvirker dit liv.

 

Alle dulme strategier er måder ikke at mærke dine følelser på.

Vi kan alle i perioder have behov for ikke at mærke alle vores følelser. Det er helt almindeligt og helt okay.
Nogle gange giver det god mening, at vi lukker ned for at mærke noget i en periode. Hvis vi mærkede alle vores følelser hele tiden ville vi blive overvældet og komplet handlingslammede. Det er en forsvarsmekanisme, en måde at beskytte os selv på, når vi lukker ned for at mærke. Det giver altså god mening, men det er en tidsbegrænset strategi. At dulme sine følelser med fx mad er en midlertidig løsning, der i længden fører til mere dulmeri.

Når vi ikke åbner op igen for at mærke de følelser der var smertefulde og aldrig mærker hvad der lå til grund for dem, bliver dulmeri en meget dårlig strategi, der cirkulært forstærker sig selv uden at vi vokser af det.

De sidste par år inden jeg landede i mit nuværende numeroskop dulmede jeg i stor stil ved at knokle mig til ydre resultater. Arbejde/uddannelse og synlige resultater var min foretrukne metode til at opnå anerkendelse udefra. Men jeg kunne trods mine fine resultater aldrig anerkende mig selv for det jeg opnåede, det var skruen uden ende.

Jeg er så glad for at have sluppet alt det. I dag er jeg et helt andet sted. Det er skønt at have succes med min virksomhed. Men jeg driver ikke virksomhed for at føle jeg er noget værd, jeg driver virksomhed for at hjælpe andre.

Det er ikke min ydre succes og resultater, der giver mig værd. Jeg har værd i mig selv, jeg er min egen største støtte og jeg er helt perfekt som jeg er.
Og det er du også.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Tak fordi du læser med. Jeg håber mit indlæg har rørt noget i dig. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
Kærligst   Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

PS. Du kan booke en lille tolkning eller en personlig numerologisk session lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *