Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Numerologi > Hvorfor blive numerolog?

Hvorfor blive numerolog?

Hvorfor blive numerolog?

Den Klassiske Numerolog Uddannelse (KNU), er en komplet uddannelse i den klassiske numerologi og en transformerende rejse.

Jeg siger ofte at uddannelsen til Klassisk Numerolog mest af alt er en rejse hjem til dig. Dit liv bliver aldrig det samme igen.

Men hvad kan du bruge en uddannelse i numerologi til?

Hvorfor egentlig blive numerolog?

Jeg oplever at der er tre forskellige typer personer, der kommer til mig og følgelig tre måder du kan bruge uddannelsen på, som jeg vil uddybe i dette blogindlæg.

-Der er naturligvis de smukke sjæle, der drømmer om at arbejde professionelt som numerolog og leve af det og det er naturligvis pga. af disse lysarbejdere at forløbet overhovedet hedder en uddannelse.

Men der er også andre mere indirekte måder Den Klassiske Numerolog Uddannelse kan anvendes på.

-Jeg møder også de smukke sjæle, som allerede har et arbejde eller en selvstændig virksomhed som de brænder for, ofte indenfor det spirituelle, men det kan også være inden for noget helt andet, og som ønsker at bruge numerologien som et supplement til deres nuværende arbejde.

-Sidst men ikke mindst, så er der de smukke sjæle, som står i et sted i deres liv hvor de har brug for at tage styring, de har brug for forandring og som bruger uddannelsen til deres egen personlige og spirituelle udvikling.

Jeg oplever at alle tre grupper mærker et kraftigt og magnetisk særligt træk mod numerologien og min uddannelse, disse kvinder er draget mod den gamle viden, nogle gange uden at de helt selv ved hvorfor.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Min egen personlige oplevelse med at uddanne mig til numerolog

Uanset om du tilhører den ene, anden eller tredje gruppe, så kan du få meget ud af en uddannelse i numerologi, både nu og i fremtiden.

Det kan også sagtens være at du starter med at være i den ene gruppe og så senere gør noget andet med din numerologiske visdom.

Sådan var det for mig. Jeg tog uddannelsen for min egen skyld.

Jeg vidste ikke helt hvorfor det var så vigtigt og hvad jeg egentlig skulle med det.

Jeg tænkte at det her ville jeg give mig selv, den viden jeg havde længtes efter at modtage de sidste brikker omkring efter mange års selvstændige studier. Måske ville jeg bruge det som supplement til min psykolog praksis, men jeg tænkte primært at det her skulle jeg bare.

Skæbnen ville dog at det skulle blive min levevej.

Skiftet fra den akademiske verden til den spirituelle forløb hurtigt og let. Jeg så det ikke komme, men jeg lod mig glide med og det har jeg aldrig fortrudt. Hvor magisk er det ikke, at den dybeste usagte drøm bliver til virkelighed – det er numerologiens magi.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde

Her nedenfor vil jeg komme nærmere ind på de tre formål, som en uddannelse til numerolog kan tjene.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Den professionelle numerolog vej

Hvis du bare brænder for numerologien og drømmer om at blive praktiserende numerolog, så er Den Klassiske Numerolog Uddannelse et godt valg.

Jeg støtter dig i at udleve din drøm.

Undervejs i uddannelsen modtager du to 1:1 sessioner med mig, den sidste af dem har altid et fremadrettet perspektiv.

På uddannelsen får du mange arbejdsredskaber som vil hjælpe dig i fremtiden i dit arbejde, men hvad der er vigtigere er, at du modtager teorien bag og lærer selv at udregne og komme frem til de bedste match.

Jeg lærer dig ikke at gøre som mig, jeg lærer dig at finde dine egne svar – da jeg mener det er den eneste forsvarlige måde at uddanne numerologer.

Som certificeret klassisk numerolog står du dog ikke alene. Som klassisk numerolog har du mulighed for at indgå i en cirkel, et netværk, i Foreningen med andre klassiske numerologer – her har du også adgang til online sparring med mig samt opdateret numerologisk materiale.

Du kan læse mere om Foreningen af Klassiske Numerologer her.

Når jeg siger jeg støtter dit professionelle virke, så mener jeg det virkelig. Jeg er under Instituttet for Numerologi ved at opbygge en online portal for numerologer, så jeg på en let og professionel måde kan promovere dig som klassisk numerolog.

Du bliver altså støttet og hjulpet hele vejen smukke sjæl, hvis det er din vej at arbejde som numerolog.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Numerologien som supplement

Hvis du ikke lige kan se dig selv som fuldtidsnumerolog, så er der mange måder du kan bruge det på alligevel.

Der er meget numerologisk viden om det at drive virksomhed, omkring timing, penge, titler, projekter, samarbejde, relationer og meget andet, som er direkte anvendeligt i en virksomhed.

Hvis du er selvstændig, så kan du bruge numerologien som endnu et redskab i din værktøjskasse, som endnu en ressource du kan trække på, så du kan opnå den succes du ønsker.

Men numerologien kan også give en ekstra dimension til det arbejde du allerede laver fordi du opnår en dybere forståelse af dine klienter, kunder og kolleger, hvilket sætter dig i stand til at yde endnu mere.

Jeg anbefaler ikke at tage klienter ind til navneændring med mindre du fokuserer 100% på det i din virksomhed, men der er gode muligheder for at kombinere tolkninger og hele den indsigtsgivende del af numerologien med andre fag.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Numerologien som nøgle til personlig udvikling

Dybest set tilhører alle der drages af Den Klassiske Numerolog Uddannelse denne gruppe, fordi der altid vil være en dybtgående proces og indre udvikling forbundet med forløbet, det kan simpelthen ikke være anderledes.

Der er masser af indsigter at hente om dig fra mange spirituelle retninger, numerologien er blot en af dem.

Jeg oplever dog at de numerologiske indsigter resonerer særligt dybt. Det tror jeg handler om, at du ikke blot lærer en masse om dig selv, dine livsformål, dine livslektioner, din sjæl, din essens, din skæbne og din karma, men du lærer også redskaber til at styre din skæbne. Der er naturligvis aspekter som er givet på forhånd, noget vi ikke kan ændre.

Men numerologien er befriende og magisk fordi den giver dig kraften tilbage, du får meget konkrete redskaber til at ændre dit liv og til at forstå dit liv, både i det helt store perspektiv men også på daglig basis.

Book en gratis afklarende samtale med henblik på optagelse på Den Klassiske Numerolog Uddannelse.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde

En uddannelse til numerolog er ikke spildt

selvom du måske ender med ikke at bruge den professionelt;

for enhver indsigt omkring dig,

enhver forståelse du opnår kan have signifikant betydning for dit fremtidige liv.

En uddannelse til numerolog er en rejse tilbage til dig.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Tak fordi du læser med. Jeg håber du er blevet lidt klogere på hvad en klassiske uddannelse i numerologi kan gøre for dig.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde
Kærligst   Psykolog Match Numerolog Millicentt Rosamunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *