Kontakt Millicentt Rosamunde

Du er meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål til de numerologiske ydelser jeg tilbyder.

Jeg kontaktes bedst pr. mail, da jeg har sessioner eller undervisning i løbet af dagen.

Jeg læser og besvarer personligt alle mine mails. Normalt kan du forvente svar indenfor et par hverdage. I perioder modtager jeg dog mange mails og du kan på grund af travlhed opleve et svar indenfor 5 hverdage – medmindre en automail fortæller dig noget andet.

Måske kan dine spørgsmål, let og hurtigt besvares her:

Du kan kontakte mig ved at sende en mail til mail@numerologi.nu eller du kan bruge nedenstående kontaktformular.

Vær opmærksom på at skrive din e-mail adresse korrekt, når du anvender formularen, så jeg kan kontakte dig. Tak.

Kontakt mig her

[contact-form to=”mail@numerologi.nu” subject=”Kontakt Millicentt Rosamunde Formular”][contact-field label=”Navn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Kommentar” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.” type=”checkbox” required=”1″][/contact-form]

Numerolog psykolog Millicentt Rosamunde


Numerolog psykolog Millicentt Rosamunde


Du finder mig her

Vesterhavnen 15, 1. sal, 3
5800 Nyborg
Danmark

Email: mail@numerologi.nu

Kontakt Numerolog i Nyborg - Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)

Kontakt Nyborg Numerolog - Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)

Kontakt Numerolog på Fyn - Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)