Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Spiritualitet > Fra Millielil til Millicentt Rosamunde

Fra Millielil til Millicentt Rosamunde

Fra Millielil til Millicentt Rosamunde

Jeg har skiftet navn. Igen.

Jeg vælger at gå ud med mit navneskift fra Millielil til Millicentt helt offentligt og justere mit brand. For mig som 9’er med en primær livslektion omkring autenticitet, så føles det helt off at hedde én ting på nogle papirer og kalde mig noget andet som står på nogle andre papirer.

Fra Numerolog Millielil til Millicentt Rosamunde

Der er naturligvis intet galt i at bruge et navn som brand eller kunstnernavn og så hedde noget andet på papiret. Der er mange, der trives fint med det.

Men for mig, som 9’er, dur det bare ikke – det giver mig en følelse af at holde mig selv tilbage, som at jeg skjuler noget.

For en 9’er er det nemlig særligt toksisk for systemet at holde følelser og andet tilbage.

Generelt kan man da heller ikke nøjes med at lukke ned for en enkelt ting – mennesker er bare sådan indrettet at lukke ned funktionen gælder over hele linjen. 9’ere har dette forstærket. Så det at holde sider af mig selv skjulte (i dette tilfælde navne og vibrationer) bliver en avanceret måde at holde mig selv tilbage på, en slags blokering af energi, kreativitet og produktivitet.

For mig er det super vigtigt at stå stærkt, ærligt og autentisk i mig selv, det er mit primære livsformål som 9’er. Det er vigtigt at jeg udlever mit livsformål om at stå ved mig selv, så jeg kan nå ud til de mennesker der har brug for at blive støttet i netop det; og det gør jeg bedst ved at vise hvem jeg er.

For mig er det super vigtigt at stå stærkt, ærligt og autentisk i mig selv, det er mit primære livsformål som 9’er. Det er vigtigt at jeg udlever mit livsformål om at stå ved mig selv, så jeg kan nå ud til de mennesker der har brug for at blive støttet i netop det; og det gør jeg bedst ved at vise hvem jeg er.

Det føles frigørende og vidunderligt at gå ud med mit rigtige navn.

Jovist det er en smule besværligt at skulle ændre det på hjemmesiden og mange andre steder. Men jeg synes også det er vigtigt, at jeg viser dig, at det kan man faktisk godt og der kan komme meget mere flow ud af det i sidste ende. Jeg ved, at jo mere jeg står stærkt i mig, jo mere vil min virksomhed vokse. Når jeg tager skridt i retning af større gennemsigtighed, større synlighed og mere autenticitet, så åbner jeg op for en tilstrømning af ny energi både personligt og forretningsmæssigt.

Fra Numerolog Millielil til Millicentt Rosamunde

Fra Millielil til Millicentt Rosamunde

Når numerologen skifter navn eller vibration

For nogle giver det noget uro når numerologen skifter navn og der kan komme noget utryghed op, noget uro og lignende. For har man nu selv fået det rigtige numeroskop når nu numerologen skifter? Er der kommet en eller anden ny viden, så man måske bør skifte igen?

Jeg synes det er rigtig vigtigt at trække vejret her. Vi er alle på hver sin rejse. Fordi jeg skifter navn betyder ikke, at du bør skifte navn. For mig handler det om en mindre justering og opgradering af mit nuværende numeroskop. Jeg står i den samme numeroskopiske ramme, men de enkelte vibrationer er lidt forandrede.

Jeg har bl.a. ændret min 24/6 navneenergi til en 33/6 navneenergi, fordi med min unikke numerologiske essens er det langt mere optimalt. Det behøves ikke at betyde at du bør udskifte din 24/6 med 33/6 – det er så individuelt afhængig af den enkeltes numerologiske essens og numeroskop.

Det sjove er, at jeg har længe kendt til forskellen på de to vibrationer, men jeg skulle stå og undervise andre i det på Match Numerolog Uddannelsen før jeg sådan rigtig hørte det og kunne tage budskabet ind og anvende det på mig selv.

Fra Numerolog Millielil til Millicentt Rosamunde

Nogle gange skal vi høre budskaber mange gange inden vi kan handle på dem. Det er helt okay. Vi tager budskaber ind, når vi er klar til det og ikke før.

Mit første tegn på, at der var et skift mere til mig i fremtiden, var da jeg blev irriteret over ”lil” i ”Millielil”. Lille?!

Jeg er en voksen kvinde, mor, psykolog, professionel numerolog, spirituel iværksætter, uddannelsesleder på Match Numerolog Uddannelsen og administrerende direktør i Instituttet for Numerologi. Tiden er bare til, at det er slut med at spille lille. For jeg er vokset, menneskeligt og professionelt. Det er blevet tid til at jeg tager mig selv og mit livsformål alvorligt på et nyt niveau. For mig indebærer det nye vibrationer og nye navne.

Mit fornavn har siden jeg stødte på numerologien for mange år siden været en lang række af kompromiser for at lande den korrekte vibration med mange underlige stavninger undervejs. Jeg er bare færdig med det, færdig med underlige stavninger og sammensatte navne og færdig med ”lil”. For jeg er ikke lille mere. Mit nye navn Millicentt er et navn som jeg ikke selv har lavet, men et navn der har fandtes i mange tusind år og har en historisk og symbolsk samt sproglig betydning.

Det har taget tid at vokse ind i mig selv. Som mennesker er det vores fineste opgave, at blive os selv, folde al vores skønhed og unikke gaver ud og det tager tid, for der er mange af dem, både i dig og i mig.

 

Fra Millielil til Millicentt Rosamunde

Navneskift fra et rent numeroskop til et andet rent numeroskop

Når man som jeg opgraderer et rent, harmonisk og balanceret numeroskop til endnu højere niveauer af energi, så går man i helt almindelig udrensning.

Læs her om udrensning i forbindelse med navneskift.

Det er klart, der er forskel på et navneskift fra meget tunge energier til høje energier og fra høje energier til andre høje energier. På en måde er det som en almindelig udrensning, men er samtidig en helt anden proces.

Der er udrensning af gamle mønstre som er koblet op på essensen; krop, relationer og følelser kan buldre som under en gængs udrensning i forbindelse med ethvert navneskift.

Men bevidstheden omkring processen er langt højere.

Dette gælder særligt hvis man skifter påny efter at have sluppet karmisk i det fortidige navneskift. Et sådan skift er dybest set et skub omkring at skrue op for livsformålet, at skrue op for sjælsenergien og opfylde de store formål.

Når vi bliver skubbet af universet/gud/energierne (hvad du end har lyst til at kalde det!) til at skifte navn igen eller foretage en mindre justering navne- eller vibrationsmæssigt, så er det et skub til at få vibrationerne og frekvensen på plads, så vi kan udrette endnu større ting.

I enhver kreativ proces er der lidt rod undervejs.

Jeg håber at I vil bære over med at der i de kommende uger kan være steder hvor der står Millielil og andre steder hvor der står Millicentt.

Kærligst Millicentt

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Tak fordi du læser med. Jeg håber mit indlæg har rørt noget i dig. Det vil glæde mig meget, hvis du vil dele bloggen med andre eller kommentere herunder.

Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)

Kærligst   Numerolog Millicentt Rosamunde (Millielil Rosamunde)
PS. Hvis du har lyst til at kende numerologien i dybden, så er min uddannelse i numerologien måske noget for dig.

Del dette indlæg:

8 Comments

 1. LuciaMaluca | | Svar

  Så fint og smukt Millicentt <3 Tillykke med offentliggørelsen af det nye navn!

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak for din søde kommentar. Det føles dejligt at kunne stå i mit eget navn.
   Kærligst Millicentt

 2. Junnie Lundtofte | | Svar

  Kære Millicentt?
  Sidder med ondt i maven og tårer der løber i stride strømme, det du beskriver om forløbet ind/udrensning, tja? alt du skriver genkender jeg.
  Må indrømme det kommer bagpå mig, at processen har været/er så svær/hård, trænger til hjælp/forklaring på hvor jeg står nu, og hvordan en ændring vil påvirke, hvornår/hvordan det er bedst at gøre det.
  Jeg har efterhånden levet et langt liv, med alt hvad der følger med, er/har altid været meget nysgerrig på alt i tilværelsen, samtidig lå genertheden og holdt lidt igen, nu er udavendthed en integreret del af mig, den udadvendthed har haft det meget svært på det sidste, så hjælpen er så ❤️ Velkommen??
  Kærlig hilsen
  Junnie Lundtofte.

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste Junnie
   Tusind tak for din ærlige kommentar. Det er så forskelligt hvordan en udrensningsproces opleves, der kan komme mange gamle lag op – særligt når bevidstheden er høj kan kompleksiteten i processen også forøges. Men vi får aldrig større udfordringer end vi kan klare. Nogle gange skal der nogle ekstreme situationer eller oplevelser (indre som ydre) til før vi virkelig kan tage et budskab ind.
   Jeg ønsker dig en fortsat givende proces.
   Kærligst Millicentt

 3. Cille | | Svar

  Tillykke med dit nye navn ? Kunne godt tænke mig og spørge om noget som undrer mig. Man får skiftet navn ud fra sin fødselsdato og år. Vil det sige at alle som for eksempel er født den 7 januar 1956 skal have de samme navne energier, har samme skæbne, livslektie osv? undrer mig bare hvis det er tilfældet?? ?

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kære Cille
   Tusind tak for din kommentar 🙂

   Det er et super spændende spørgsmål du kommer med der. <3

   Match metoden som jeg, og de numerologer som jeg uddanner, anvender tager hele den numerologiske essens i betragtning ved valg af numeroskop. Så to personer der er født på den samme dato vil have samme livsformål og livslektioner – men individualitet er også en del af match metoden. Det vil være højst usandsynligt at to personer har haft de samme navneenergier og numeroskop; faktisk er det mest almindelige at alle har et unikt numeroskop fra fødslen. Match metoden tager også det gamle numeroskop med i spil, processen, for der kan være særlige forhold at tage hensyn til, som fx sygdom.
   Men individualitet er også vigtig fremadrettet, herunder personlige ønsker.
   Så selvom to personer kan have den samme numerologiske essens, så vil de formentlig ikke have haft de samme energier og har nok heller ikke de samme ønsker for fremtiden – der er vi bare alle sammen forskellige. Det er min mening at en numerolog bør tage dette aspekt med i sessionen og navnevalget, af respekt for den enkelte person, det handler også om komptetence og professionalisme – folk er ikke ens, heller ikke med den samme essens. <3

   Kærligst Millicentt

 4. Charllotte Kareshma Lotuz Chr. | | Svar

  HJERTELIG TILLYKKE OG TAK FOR DE FLOTTE SKRIV. FLERE JEG KUNNE BRUGE.
  SÅ DEJLIGT OG FORSTÅELIGT ISÆR OM DIN REJSE TIL MILLICENTT, GODT DU SLIPPER “LIL”-SÅ ENIG MED DIG,

  GLÆDER MIG SOM ET ENGLEBARN TIL MINE NYE ÅRSTALSRÆKKER, NÅR TID ER.
  <3
  KÆRLIGE TANKER TIL NYBORG

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak for din søde besked kæreste du <3
   Ønsker dig den dejligste dag, kærligst Millicentt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *