Om Numerolog Millicentt Rosamunde

Jeg fik første gang numerologien ind i mit liv for 16 år siden. Da jeg læste de første linjer om numerologiens visdom ræsonnerede det dybt i mig. På få timer havde jeg lært alt hvad der stod i den bog og jeg har lige siden testet og testet systemet igen og igen.

Fra den dag ændredes min forståelse af mig selv og verden, og jeg elsker at min visdom bliver dybere og dybere for hver dag der går.

Mit kærlighedsforhold til numerologien har været on/off. Jeg har været så draget af den, har ikke kunne undsige mig den som en reference ramme i mit liv og samtidig var jeg i starten så fuldstændig skræmt fra vid og sans over hvor præcist systemet var.

Vi får altid de beskeder vi har brug for i vores liv, nogle gange skal vi høre dem og mærke dem flere gange inden vi er parate til at tage dem ind.

Numerolog Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)

Millicentt Rosamunde – et unikt numerologisk talent

“I mange år underspillede jeg mine særlige numerologiske evner.
Mine navnevibrationer holdt min grundenergi nede og jeg turde ikke stå frem og eje min inderligste styrke.”


Jeg har ændret mine navne en del gange i mit liv, et par gange inden numerologien kom ind i mit liv og en del gange efter. Uden at vide det var jeg min egen prøvekanin for forskellige navnevibrationer og numeroskoper. Det giver i dag fuldstændig mening, at jeg har skulle prøve så mange forskellige navnevibrationer, når jeg i dag er en af Danmarks mest efterspurgte numerologer. Der er ingen tvivl om, at mine klienter mærker min dedikation og autenticitet.

Da jeg tog den numerologiske uddannelse blev det klart, at jeg besidder et helt særligt og unikt numerologisk talent. Jeg havde inden uddannelsen tilegnet mig al den viden jeg kunne om numerologien, havde fundet ud af mangt og meget, så da jeg tog uddannelsen var det en følelse af, at de sidste brikker faldt på plads.

Siden jeg færdiggjorde mit særligt tilrettelagte forløb, har min visdom ekspanderet og ligeledes min virksomhed.

Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)


Mit liv har været præget af store drømme og modige beslutninger,
der alt sammen har ført mig til det vidunderlige sted, hvor jeg er nu.


Numerolog Millicentt Rosamunde (før Millielil Rosamunde)

Millicentt Rosamunde

Akademiker og dyb intuition, intellektuel og kunstner, igangsætter og numerolog, speciale i relationer og mentor, organisator og moderskab, cand.psych. og spiritualitet. Jeg er på alle måder her for at berige verden med lige netop alt det jeg kan og ved; og jeg har både hovedet, sjælen og hjertet med i alt hvad jeg gør.

Jeg har opbygget min virksomhed, så den favner og indeholder alle facetter af min person og tilgodeser alle mine evner og talenter.

Alt hvad jeg nogensinde har gjort har ført mig hertil.

Det er på alle måder en kulmination af mit livs længsler, der er blevet besvaret med assistance fra numerologiens kundskaber koblet med min egen personlige drivkraft efter at opløfte og inspirere andre til det samme.

Mit CV – Millicentt Rosamunde

Jeg har en længerevarende akademisk uddannelse bag mig fra Københavns Universitet, der kastede en kandidatgrad i psykologi af sig og dermed retten til at bære titlen psykolog.
Jeg har speciale i parforholdets relation og har derfor et dybdegående kendskab til relationer. Herudover har jeg stor viden om psykosomatik og smertebehandling. Det jeg har arbejdet mest med som psykolog har dog været gruppe- og individuelle forløb til at hjælpe personer med en psykisk lidelse tilbage på arbejdsmarkedet og jeg har i den forbindelse efteruddannet mig indenfor kognitiv terapi.

Jeg har en enorm kapacitet til at hjælpe mine klienter med at se deres sande potentiale.

Mit cv indeholder også min passion for kunst og udtryk og indeholder derfor bl.a. en uddannelse i moderne dans, mange års ballet og danse træning, forskellige kortere uddannelser og kurser indenfor dans, teater, koreografi og udtryk. Udover det store kropslige fokus har jeg også udtrykt mig visuelt gennem billedkunst og fotografi.

Balance i Livet

Det at stifte familie og blive mor har for mig været den vildeste øjenåbner i forhold til hvordan jeg ønskede at leve mit liv.
For mig var det ikke en mulighed at gå tilbage til gamle arbejdsmønstre efter endt barsel.

I dag har jeg som selvstændig opnået den balance i hverdagen jeg i mange år manglede og drømte om. Jeg har opbygget min virksomhed, så den passer til mit liv, til vores liv.

Jeg opløfter det at være iværksætter til et fantastisk nyt niveau

Et af mit livs formål ved mit numerologiske virke er at løfte vibrationen og bevidstheden omkring den måde vi vælger at leve vores liv.
Det er på alle måder muligt for os alle at opnå alt det vi ønsker.

Jeg tilhører en ny generation af iværksættere, der anvender en holistisk tilgang til det at drive virksomhed. Jeg har opbygget min virksomhed, så den passer til mit liv.

Det er med en inspirerende blanding af feminin intuition, målrettet arbejde og naturligvis et high vibe virksomheds numeroskop, at jeg opnår succes.