Stor Auralite 23 update på vej 30. april 2024 i krystalshoppen ♡
Millicentt Rosamunde > Blog > Numerologi > Rose Visdom og Søsterskab

Rose Visdom og Søsterskab

Rose Visdom og Søsterskab

The Sisterhood of the Rose

Smukke sjæl der læser dette. Hvis du føler dig draget af rosen og mærker dit hjertechakra når du læser dette; hvis du føler dig inderligt og uforklarligt forbundet til mig og det materiale jeg deler, så er der en meget stor sandsynlighed for at du er eller har været en del af rosens søsterskab eller rosens broderskab.

Dette blogindlæg indeholder højspirituel energi og budskaber, som ikke vil være relevant for alle, mærk efter om det er noget for dig.

Jeg vil i det følgende dele budskaber omkring rosens visdom, rosens historie og sammenhængen med den klassiske numerologis visdom.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde - rose sisterhood søsterskab

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Min rose vækkelse

Jeg havde en dyb og inderlig rose vækkelse for nogle år siden. Det var gudinden selv der viste sig for mig i al sin skønhed og visdom. Pludselig kunne jeg se hvordan rosen har talt til mig hele mit liv, hvordan alt omkring mig var roser, ja selv mit navn indeholder en rose!

Master Uddannelsen i Numerologi - Instituttet for Numerologi rose søster

 

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Hvilken spirituel betydning har rosen?

Rosen repræsenterer feminin visdom.

Der er en grund til at så mange drages af rosens skønhed – det er essensen af feminitet der bæres og holdes af rosen.

Som kvinde minder rosen os om hvem vi virkelig er, om vores skønhed og vores feminine visdom. Selve rosens kronblade symboliserer og viser kvindens yoni, det powerfulde sæde for feminitet og livskraft. Kvinder er bærere af sjæle, vores kroppe er portaler for sjæle der ønsker at inkarnere. Rosen er derfor også et symbol på denne nærende og støttende plejende funktion som kvinden kropsliggør.

Som mand minder rosen os ligeledes om hvem vi virkelig er, om vores styrke og maskuline visdom. Manden er rummelighed, blidhed, bevidsthed, kraftfuld styrke og livgivende potens.

Feminitet og maskulinitet er dele vi alle besidder og består af, disse poler er i os alle. Rosen er også et symbol på den hellige forening af feminin og maskulin energi.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde - rose sisterhood søsterskab

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Rosens historie

Rosens historie er lang, dyb, inderlig og omfattende, så her vil jeg blot fremhæve de store træk som jeg har fået det fortalt og oplever det, og så er det op til dig smukke sjæl at mærke efter hvad der giver mening for dig og hvis du har lyst til at undersøge det nærmere på egen hånd.

For mange år siden, under Lemuria civilisationen var der en visdom med rosen som sit naturlige symbol. Denne civilisation levede i langt højere frekvenser end nu (5./6. dimension) for mange tusind år siden. Under Lemuria tiden levede mennesket i komplet harmoni, det var en slags Edens Have.
Denne civilisation varede ikke ved og senere opstod andre civilisationer med andre frekvenser og formål.
Atlantis var eftersigende den herskende civilisation der efterfulgte Lemuria og havde også en meget høj frekvens (4./5. dimension) indtil mørket til sidst vandt og forårsagede Atlantis’ fald.
Under Atlantis’ storhedsperiode fandtes rose søsterskabet og rose broderskabet. Det var ypperstepræstinder der arbejdede og holdt rosens visdom, arven fra Edens Have, sandheden, og det var Ypperstepræster der beskyttede rosen og kvinderne (visdommen).
Da Atlantis faldt, var det nødvendigt at beskytte visdommen, både for eftertiden, men også mod misbrug, og både søstrene og brødrene tog en ed om at beskytte og værne om rosens visdom (rose pagten). Kvinderne blev bærere af visdommen og mændene blev beskyttere af kvinderne.

Disse løfter har for mange kvinder handlet om usynlighed, tavshed og skam. Det har haft store konsekvenser for det kvindelige køn, den kvindelige pol i mere generel forstand, at energien skiftede til en mere (ubalanceret) maskulin energi (jeg behøver nok ikke at sige meget mere end heksejagt og kvinders undertrykkelse i tusindvis af år før du kan mærke det og ved hvad jeg mener her).

Der har været tidpunkter siden Atlantis hvor søster- og broderskabet har været aktivt, som fx i Egyptens gyldne periode, Avalons stortid samt tiden omkring Kristus’ fødsel og liv. Men i det store og hele har Rosens visdom overvejende været tysset ned og gemt væk, da mørket har omsluttet livet på Jorden og det har været for farligt at praktisere den gamle lære.

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Rosens visdom

Hvad er det for en viden som rosen bærer på?

Min oplevelse er at rosen bærer på endnu mere sandhed og skønhed end vi overhovedet kan begribe som mennesker. Roser i alle farver og afskygninger bærer på en visdom, en sandhed, en energi der søger at opløfte os og hjælpe os med at forstå hvem vi i sandhed er.

Der er rose engle, rose mestre, rose guider, rose portaler og meget mere.

Rosen fortæller os hvem vi er, taler til vores sjæl, hjælper os med at genhuske hvad vi allerede ved er sandt. Rosen er en healer og en hjælper. Rosen er Gud/Gudinden selv.

Hvis du vil lære mere om Rosen og dens kraft, så vil jeg anbefale dig at stifte bekendtskab med Cris Hendersons bøger.

De smukke rose kort jeg selv anvender privat og til mine kursister på Den Klassiske Numerolog Uddannelse og Master Uddannelsen i Numerologi hedder “Rose Alchemy” og er af Sandy Humby.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde - rose sisterhood søsterskab

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Rose søsterskabet og den klassiske numerologi

Jeg oplever at den visdom som rosen bærer på, er tæt forbundet med den klassiske numerologis visdom. Den Klassiske Numerologi har ligeledes rødder mange tusind år tilbage og lader til at være en del af selve vores skabelse.

Den gamle visdom om sjælens dharma og karma som den klassiske numerologi indeholder er en del af de sandheder som rosen kan hjælpe med at afdække og heale.

Der er flere og flere rosesøstre, der søger sessioner hos mig, hvor jeg i forbindelse med deres session får budskaber omkring deres forbindelse til rosen. Disse søstre er oftest ikke bevidste om deres rose arv, når jeg møder dem.
Det er altid en meget smuk og inderlig genkendelse der finder sted, når denne information bringes frem.
Disse budskaber kommer ofte til mig i forbindelse med at jeg gør klar til navneskifte sessionen. Det kan fx være at en af mine krystaller formet som roser gerne vil med til en session, eller det kan være at jeg modtager et konkret billede eller budskab omkring den persons sjælelige rejse gennem rosens visdom.

Herudover oplever jeg også at et stigende antal af de kursister der tager Den Klassiske Numerolog Uddannelse og især Master Uddannelsen i Numerologi er rose søstre.

Jeg har altid været meget bevidst omkring og været meget taknemmelig for at de personer jeg tiltrækker på mine forløb, er nogle helt særlige hjertevarme empatiske og powerfulde personer, oftest kvinder, gudinder.

Inden for de seneste år, i forbindelse med min egen rose vækkelse og herefter gik det op for mig, at disse kvinder (som jeg) er rose søstre og den varme hjerteenergi jeg mærker hos dem, er rosens visdom der lyser fra dem.
Denne erkendelse er så dyb og inderlig og er svært at sætte ord på. Det handler også om en dyb genkendelse – at vi har mødtes før. Vi har stået sammen i rose cirkler, vi har arbejdet sammen før. Vi har sammen holdt en energi og en visdom – og nu står vi her igen.

Jeg tror helt sikkert at dem som drages af min energi og søger en numerolog uddannelse hos mig har en forbindelse til de gamle tider. Vi kender hinanden, vores sjæle har mødtes før.
Uddannelsen til klassisk numerolog er mere en genhuskning end det er noget andet.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde - rose sisterhood søsterskabDen Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde - rose sisterhood søsterskab 

Instituttet for Numerologi - den klassiske numerologi - match numerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Rosen er ved at vågne. Det er tid til at vække søstrene og brødrene.

Jeg har selv skulle tage mod til mig for at dele dette blogindlæg, netop fordi det har været holdt så hemmeligt.

De løfter vi tog smukke sjæl har siddet dybt i os, for at beskytte os og for at beskytte vores kære. Men tiden er en anden nu og det er meningen at jeg skal dele dette.

For det meningen at jeg skal hjælpe dig med at huske hvem du, smukke sjæl, i sandhed er.

Det er tid til at rosens brødre og søstre vågner og mærker deres sande herkomst, mærker at tiden er til at dele deres visdom.

KærligstNumerolog psykolog Millicentt Rosamunde

Tak fordi du læser med smukke sjæl. Del eller kommenter endelig hvis du har lyst.

23 Comments

 1. Pia Mikkelsen | | Svar

  Hvor er det dog smukt 🙏🏼 Kort forinden jeg læste dit blogindlæg stod jeg faktisk og iagttog mine roser i haven. Så dit budskab gav dyb genklang i min sjæl og mine øjne fyldtes med tåre. Tak for din følsomme deling af et vigtigt budskab 🙏🏼🌹🌹🌹

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak din vidunderlige deling, sikke en synkronisitet! 🌹❤️ ja det har bestemt ikke været uden tilløb jeg har lavet dette lille skriv, jeg er meget taknemmelig for den fine og kærlige modtagelse af alle disse rose søstre der har skrevet til mig 🌹 tak for dig, kærligst Millicentt

 2. Hanne Johansen | | Svar

  Kære Millicent

  Hvor var det fantastisk at læse dit skriv. Det vakte så meget genkendelse og aha oplevelse. I det sidste års tid har jeg følt mig meget tiltrukket af netop rosen. Især meget duften har jeg følt mig tiltrukket af, hvor jeg selv har prøvet at lave rosenolie (hvilket ikke var nogen succes). Har så købt noget rosenolie – men det rammer alligevel ikke helt duften af når man selv dufter til en Rose. Men det har virkelig været en stærk tilskyndelse af, at jeg bare må fylde mig med den duft. Men selvfølgelig er det også det flotte syn af rosen blomsten. Når jeg mediterer ser jeg også billedet af en Rose i mit hjerte der åbner sig. Tak for at du sendte dit skriv ud. Kærlig hilsen Hanne

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Hanne
   Tusind tak for din vidunderlige kommentar, jeg er meget glad for hvis jeg med dette lille skriv har kunne vække en del af dig, eller måske nærmere blive mere bevidst omkring det du allerede ved og lever ❤️🌹 ja det lyder lidt svært at lave sin egen rosenolie, jeg har selv haft mere held med parfumer end essentielle olier som tit er lidt for grønne i duften (hvis det giver mening). Det lyder som en smuk meditation, tak for dig ❤️ Kærligst Millicentt

 3. Louisa Eveliina Rosamunde Pugdal | | Svar

  Det vækket dyb genklang <3 Jeg har gennemgået en stor forandringsprocess de sidste tre år. Gået fra meget maskulin energi til den smukke feminine energi. Og i den transformation er alt omkring mig langsomt blevet lyserød i forskellige nuancer. En farve jeg aldrig før har været forbundet til. Så idag har jeg åbnet hjertet og er fyldt af Sofia power <3 I min stue er der altid lyserøde roser og tagterrassen er nu i fuld flor af lyserøde og pink blomster. Har kanaliseret billeder fra lemuren flere gange og er tiltrukket af de pink roser og Hawaii blomster som oftest vises der <3 Tak for et smukt og åbenhjertigt skriv. Kæreste du <3

  Kh Louisa Eveliina Rosamunde 🦋

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste Louisa
   Tusind tak fordi du deler, det resonerer dybt hos mig. Jeg er meget glad for at høre at du fik noget med via dette lille skriv. De pink roser og hibiscus (Hawaii blomsten) er udpræget Lemuria, en helt utrolig kærlig energi. 💕✨ Tak for dig, kærligst Millicentt ❤️

 4. Marianne Løjesbjerg | | Svar

  Kære Millicentt
  Tusind tak for at du deler din viden om rose visdom og søsterskab.

  Det får mig til at se mit liv i et nyt perspektiv, jeg har lige siden jeg kan huske elsket roser og har dem nu i massevis i min have. Jeg nyder deres duft, farver og former og så at få at vide der lige frem har været en rosesøsterorden er da fantastisk.

  Ja det er tiden hvor vi igen skal skabe handling og vi skal hæve vores energifrekvens, så verden bliver et bedre sted at være for os og vores efterkommere.

  Selv har jeg skiftet erhverv og arbejder som zoneterapeut for at kunne dele min omsorg, kærlighed og viden med mine medmennesker.

  Fortsat god ferie smukke sjæl og må rosen være med dig.
  Knus Marianne

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Marianne
   Tusind tak fordi du deler din oplevelse, jeg er meget glad for hvis mit lille rose skriv kunne vække rose søsteren i dig smukke sjæl. Jeg havde det på samme måde, da jeg “vågnede”, der var så meget der pludselig gav mening. 🌹 Det lyder som om du lever din egen roses visdom via dit virke, det er smukt og powerfuldt. Det lyder også som en helt fantastisk have du har. Må rosen også være med dig kære ❤️ Kærligst Millicentt

 5. Birgit Larsen | | Svar

  Kære Millicentt
  Tak fordi du deler din viden om rosens visdom. Det giver meget mening for mig. Jeg har omkring 150 smukke og forskelligartede roser i min have, som jeg elsker og hvert år forundres over tilfører haven, mig og dem som kommer på besøg så uendelig megen skønhed. Jeg vidste ikke hvorfor jeg for omkring 15 år siden startede med at plante roser. Det var en tid hvor jeg var syg blev rask og siden skilt. Nu har har fået lidt ekstra visdom til mit liv med roser. Tak for det.
  Jeg læser med stor interesse dine månedlige indlæg.
  Kærlig hilsen Birgit Larsen

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste Birgit
   Tusind tak fordi du læser med og tusind tak for din deling 🙏🏻❤️ Det lyder som den mest vidunderlige og healende have du har skabt med de mange roser, sikke et lille edens have du har skabt, hvor smukt. Jeg oplever at hver rose art har deres egen guddommelige energi, engel eller mester energi osv. Du kan sikkert mærke ind i dem, hvordan deres energier er forskelllige. 🌹 Kærligst Millicentt

 6. Kristinaluise | | Svar

  Tak fordi du deler kære M 🙏🤗♥️
  Om vi generelt er til roser eller er tiltrukket af en enkelt (som jeg er, en lilla rose med mørkegrønne blade) Du taler til en dyb genklang. Tak 💟

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Kæreste du, tusind tak ❤️ De kort jeg anvender fortæller om mange forskellige roser, der alle bærer på hver deres energi. Så den lilla rose du fornemmer har bestemt en særlig engel eller guide tilknyttet. Der var også forskellige rose søstre, der bar forskellige farver. 🌹 Kærligst Millicentt

 7. Ninet | | Svar

  Tusind tak for at dele af din visdom smukke sjæl 🙏💗
  Genklang i hver en celle, og ja jeg ser frem til jeg åbner for hele den visdom jeg aflagde ed om at beskytte. Ved timingen er nu og at jeg har ledt efter “nøglen” i årevis

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak for det du skriver ❤️ Det er så inderlig en oplevelse at mærke den ed der blev taget. Jeg håber du finder den nøgle der låser op for det du er her for at dele og være 🌹 Tak for dig ❤️ Kærligst Millicentt

 8. Annahsophia | | Svar

  Dejligt og meget genkendeligt indlæg:-). Tusinde tak for det!

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak fordi du deler din oplevelse, det er jeg meget glad for at høre, tak for dig 🙏🏻🌹❤️

 9. Christina Pedersen | | Svar

  Så smukt❤️

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive, jeg er meget glad for at det resonerer med dig 🌹❤️

 10. Pia Pausgaard | | Svar

  Åh kære du hvor er det smuk læsning. Tusind tak fordi du deler ud af din viden.
  Jeg er helt sikker på at du har meget ret i det du skriver.
  Kærligst Pia Marie Pausgaard

 11. Betina Winkler Kevings | | Svar

  Tusind tak for denne deling, er så smukt og selvfølgelig skal vores indre rose frem i lyset ❤️🌹

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Tusind tak kæreste dig 🌹❤️ Jeg er meget glad for at det resonerer med dig ❤️

 12. Carolina Rose Puck | | Svar

  Kære Millicent 🌹
  Tak for et dejligt nyhedsbrev – smuk læsning der også giver mening for mig.

  Jeg har et spørgsmål vedr. Cris Henderson, som du henviser til, har prøvet at google navnet, men synes ikke der kommer noget op, der har med roser at gøre?

  Er også en af dem du har lavet navneændring for og hvor Rose er med, har i mange år også været stærkt tiltrukket af alle slags roser og af Magdalena energien, så der er stor genkendelse i det du skriver, tak for at dele og at gøre det.
  kh Carolina Rose

  • Millicentt Rosamunde | | Svar

   Hej kæreste Carolina Rose 🌹
   Jeg er meget glad for at høre at det resonerer med dig. Det betyder meget for mig, tak 🙏🏻❤️
   Ja vedr. Cris Henderson, så tror jeg ikke at hun praktiserer længere, men hendes bøger kan findes på Amazon eller Book Depository på nettet, der fandt jeg dem selv. Kærligst Millicentt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *